Verbeteringen platform mei 2017

De afgelopen periode hebben wij uitvoerig gesproken met deelnemers en partners. Hieruit kwamen vier grote verbetersuggesties naar voren:

 1. Intake op mobiel
 2. Registratie versimpeld
 3. Feedback vragen nog makkelijker
 4. Titel naast favicon

Intake op mobiel

Wat hebben mensen tegenwoordig altijd bij zich? Precies: hun smartphone. Daarom is de intake van Perflectie nu ook op mobiel beschikbaar. We hebben het ontwerp samen met partners en deelnemers gemaakt, zodat het ook op een klein scherm heel duidelijk is wat er van je wordt “verwacht”. Als je een uitgebreide motivatie hebt, is het natuurlijk nog steeds het fijnst om een tablet of laptop te gebruiken. Maar als deelnemers die per ongeluk zijn vergeten of de verbinding met het WiFi netwerk is niet optimaal, dan kunnen zij vanaf nu hun smartphone gebruiken.

Registratie versimpeld

Hoezo moet ik dit allemaal invullen? Een vraag die regelmatig werd gesteld door deelnemers bij het registratiescherm. We hebben daarom kritisch gekeken naar wat echt nodig is. Het antwoord is opmerkelijk simpel: een wachtwoord. Deelnemers hoeven vanaf nu daarom alleen nog een persoonlijk wachtwoord in te vullen. Sneller registreren is simpelweg niet mogelijk.

Feedback vragen nog makkelijker

Het is sinds een paar weken mogelijk om mensen buiten je vaste team eenmalig om feedback te vragen. Een ‘feature’ waar veel deelnemers erg blij mee zijn. Waar we bij het bouwen echter geen rekening mee hadden gehouden, was dat deelnemers een e-mailadres wilde plakken in plaats van typen. Dat bleek niet mogelijk. Vanaf vandaag kan dat natuurlijk gewoon!

Titel naast favicon

Jouw logo wordt al getoond in het platform zelf en in het browserblad (favicon). Naast jouw logo staat nu altijd de tekst ‘Mastering Change’. Als je wilt, kun je dit nu aanpassen. Je doet dit door in de beheeromgeving naar de instellingen tab van het programma te navigeren. Onder de subtab Look & Feel kun je vervolgens de titel aanpassen. Deelnemers zien vanaf dat moment naast jouw favicon, de titel die jij hebt ingesteld.

Overige verbeteringen

We voeren natuurlijk ook continu kleine verbeteringen door in het platform. Hierbij een update van wat we de afgelopen periode hebben gedaan:

 1. Coach: je kunt er nu voor kiezen om geen coach in te stellen bij een programma. Deelnemers zien dan dus geen coach in hun dashboard
 2. Teamlid herinneren: er is een nieuw, fris design gemaakt voor de mail waarin deelnemers teamleden herinneren om feedback te geven
 3. Metingen: deelnemers worden direct per mail op de hoogte gebracht als er een meting is ingevuld door een teamlid (andersom gebeurt dit ook)
 4. Profielfoto: partners die zelf nog geen deelnemer zijn, kunnen hun profielfoto nu altijd wijzigen via het account menu rechts boven in
 5. Programmamanager: als iemand al bekend is als programmamanager, worden de rechten direct toegekend als je hem/haar uitnodigt (Handig als je bijvoorbeeld een coach wilt koppelen. Als het om nieuwe rollen gaat, moet de ontvangen deze nog steeds accepteren)

Op de planning

De aankomende drie weken wordt er aan de volgende verbeteringen gewerkt:

 1. Metingen: de tussen- en eindmetingen worden in hetzelfde design gezet als de beginmeting
 2. Metingen: deelnemers en teamleden kunnen altijd een meting doen (ook als die niet gepland staat)
 3. Check-up: we updaten de checkup naar het nieuwe design van de intake (doel, motivatie en
  gedragingen)
 4. Successen: het halen van medailles wordt toegevoegd aan de successen lijst op de trajectpagina
 5. Demo: je kunt straks een demo van de beheeromgeving starten (dit wordt een doorlink naar een klikbare demo)

Whitepapers & Artikelen

Verbeterberichten

Verbeteringen Perflectie Mei 2017

Verbeteringen platform mei 2017 De afgelopen periode hebben wij uitvoerig gesproken met deelnemers en partners. Hieruit kwamen vier grote verbetersuggesties naar voren: Intake op mobiel Registratie versimpeld Feedback vragen nog makkelijker Titel naast favicon Intake...

Verbeteringen Perflectie April 2017

Verbeteringen platform april 2017 De afgelopen periode hebben wij uitvoerig gesproken met deelnemers en partners. Hieruit kwamen drie grote verbetersuggesties naar voren: Intake toegankelijker maken Reflectie frequentie zelf kunnen instellen Feedback vragen aan mensen...

Pin It on Pinterest

gold-sum-matte

Bevestig je reservering

Fijn dat je deel gaat nemen aan de certificering van Perflectie. We kijken er naar uit om kennis met je te maken. Als wij jouw reservering ontvangen, nemen wij binnen twee dagen telefonisch contact met je op.

Bedankt voor je reservering!

checklist

Download nu het gratis 'Actieplan voor deelnemers'

In het actieplan zitten de 5 elementen verwerkt die Runkeeper gebruikt om mensen te stimuleren.

Als je jouw deelnemers dit actieplan gedurende de training laat invullen, vergroot je de kans enorm dat ze hun persoonlijke doel halen.  

icon-certificaat-2

Informatie aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in de certificering van Perflectie. We doen je graag een aanbod op maat.

Als je hieronder je gegevens achterlaat, nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op.

Bedankt voor je aanvraag! We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

checklist

Download GRATIS het overzicht van 78 gedragingen

Per gedraging is bepaald hoe goed het te ontwikkelen is. Kies voor je training zoveel mogelijk makkelijk ontwikkelbaar gedrag dat past bij het onderwerp van de training. Zo maak je nog meer impact als trainer.

section2-reflection

Deel 2: Leren in de praktijk

Benieuwd hoe Perflectie deelnemers in de dagelijkse praktijk stimuleert om met hun persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan? Laat je gegevens achter en krijg direct toegang tot deel 2 van de video demo.

You have Successfully Subscribed!

section3-management-temp

Deel 3: Realtime inzicht

Benieuwd hoe Perflectie trainers en coaches realtime inzicht geeft in de voortgang? Laat je gegevens achter en krijg direct toegang tot deel 3 van de video demo.

package

Download nu GRATIS de Toolbox Veranderen in de praktijk

 

Ontvang 6 dagen lang E-books, templates en werkvormen om continu leren te stimuleren.

Gefeliciteerd! Je ontvangt binnen enkele minuten de eerste tool in je mailbox.