Perflectie voor organisaties

Hoeveel geld en tijd geef jij jaarlijks uit aan trainingen, coaching en cultuurtrajecten? Gemiddeld is dit in Nederland €1.200 euro per medewerker. En hoe vaak leidt dit in jouw ervaring tot de beloofde gedragsverandering? Waarschijnlijk niet zo vaak. Dit kan gelukkig ook anders.

Perflectie helpt organisaties en medewerkers om succesvol te veranderen. Hiervoor hebben wij een innovatieve methodiek ontwikkeld, waarin principes zoals ‘70-20-10’ en ‘Action Learning’ centraal staan. Deze methodiek ondersteunen wij met een interactief, online platform.

Toepassingen Perflectie

Persoonlijk Leiderschapstraject

Wij helpen deelnemers in hun eigen praktijk bij het realiseren van hun persoonlijke doelen. Ze knippen deze op in haalbare stappen en reflecteren hier stelselmatig op. Ze ontvangen daarbij feedback uit hun omgeving en ze bereiden zich wekelijks voor op de voor hen uitdagende momenten. De coach is er op de momenten dat het echt nodig is.

Bestaande trajecten borgen

Wil je een bestaand traject aantoonbaar borgen in de praktijk? Perflectie kan als verrijking worden toegevoegd aan elk programma. Wij werken daarbij graag samen met de betrokken trainer, zodat het traject voor de deelnemers als een geheel voelt. Op deze manier maak je het rendement van elk programma echt inzichtelijk en vergroot je de kans op succes.

Coachen in de praktijk

Leidinggevenden zijn vaak erg druk en daardoor niet altijd in staat om hun medewerkers optimaal te ondersteunen. Het is voor hen dan ook erg waardevol om te weten wanneer ze echt nodig zijn. Wij geven leidinggevenden daarom realtime inzicht in de voortgang van hun medewerkers en stimuleren hen om een ondersteunende rol te vervullen.

Activeren HR-cyclus

92% van de medewerkers is ontevreden over de HR-cyclus. Perflectie brengt de HR-cyclus weer tot leven. Dit doen wij door medewerkers te activeren en actief en gefocust te laten werken aan hun ontwikkel- en prestatiedoelen. Zij nemen hierbij écht eigenaarschap en de ontwikkeling is volledig inzichtelijk voor de leidinggevenden.

Maatwerk ontwikkeltrajecten

Wij denken graag mee over innovatieve oplossingen voor traditionele uitdagingen. Van design, tot uitvoer. Uitgangspunt bij al onze oplossingen is de praktijk van de mensen waar het omgaat en wat zij nodig hebben om aantoonbaar een volgende stap te zetten in hun persoonlijk en professionele ontwikkeling. Wij werken daarbij met een succesgarantie.

Teamontwikkeling

Wat drijft en motiveert mensen? Wij helpen teams om de teamdrijfveren inzichtelijk te maken en vanuit daar te werken aan een nog sterker team. We creëren daarbij een gemeenschappelijke taal om over gedrag te praten en elke medewerker gaat actief aan de slag met zijn persoonlijke doel. Dit draagt uiteraard bij aan het teamdoel.

De sterke punten van deze methodiek zijn het dagelijks reflecteren en het betrekken van je eigen omgeving. Deze krachtige elementen stimuleren het leren enorm. Ik kan Perflectie aanbevelen aan elke organisatie die de groei en ontwikkeling van haar medewerkers belangrijk vindt. Hun methodiek ondersteunt het leren echt in de praktijk.

Ron Severins

Manager IT, VIVAT VERZEKERINGEN

Perflectie heeft echt voor bewustwording gezorgd. De teams die er mee werken weten namelijk wat er nodig is om nieuw gedrag te ontwikkelen en vast te houden. Ik zie dan ook dat zij daadwerkelijk tijd steken in het inslijten van nieuwe gewoontes. Wat mij betreft is Perflectie erg geschikt voor managers die nieuw gedrag willen stimuleren.

Sebastiaan Tampinongkol

New Learning Technology Manager, ACHMEA

Incompany trajecten

Wil jij jouw medewerkers een uniek en inspirerend ontwikkeltraject aanbieden? Of van gedachten wisselen over hoe je bestaande trajecten aantoonbaar kunt borgen? Wij denken graag met je mee. Ook over het activeren van de HR-cyclus. Maak daarom nu een afspraak om vrijblijvend kennis te maken.

Pin It on Pinterest

gold-sum-matte

Bevestig je reservering

Fijn dat je deel gaat nemen aan de certificering van Perflectie. We kijken er naar uit om kennis met je te maken. Als wij jouw reservering ontvangen, nemen wij binnen twee dagen telefonisch contact met je op.

Bedankt voor je reservering!

checklist

Download nu het gratis 'Actieplan voor deelnemers'

In het actieplan zitten de 5 elementen verwerkt die Runkeeper gebruikt om mensen te stimuleren.

Als je jouw deelnemers dit actieplan gedurende de training laat invullen, vergroot je de kans enorm dat ze hun persoonlijke doel halen.  

icon-certificaat-2

Informatie aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in de certificering van Perflectie. We doen je graag een aanbod op maat.

Als je hieronder je gegevens achterlaat, nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op.

Bedankt voor je aanvraag! We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

checklist

Download GRATIS het overzicht van 78 gedragingen

Per gedraging is bepaald hoe goed het te ontwikkelen is. Kies voor je training zoveel mogelijk makkelijk ontwikkelbaar gedrag dat past bij het onderwerp van de training. Zo maak je nog meer impact als trainer.

section2-reflection

Deel 2: Leren in de praktijk

Benieuwd hoe Perflectie deelnemers in de dagelijkse praktijk stimuleert om met hun persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan? Laat je gegevens achter en krijg direct toegang tot deel 2 van de video demo.

You have Successfully Subscribed!

section3-management-temp

Deel 3: Realtime inzicht

Benieuwd hoe Perflectie trainers en coaches realtime inzicht geeft in de voortgang? Laat je gegevens achter en krijg direct toegang tot deel 3 van de video demo.

package

Download nu GRATIS de Toolbox Veranderen in de praktijk

 

Ontvang 6 dagen lang E-books, templates en werkvormen om continu leren te stimuleren.

Gefeliciteerd! Je ontvangt binnen enkele minuten de eerste tool in je mailbox.

package

Toolbox "Veranderen in de praktijk"

 

E-books, templates en werkvormen om blijvende verandering te realiseren.

Gefeliciteerd! Je ontvangt binnen enkele minuten de eerste tool in je mailbox.